Om BARsnakk

Om oss

BARsnakk drives av organisasjonen Barn av rusmisbrukere – BAR. BAR er en organisasjon som jobber for og med personer som opplever utfordringer med foreldres/omsorgspersoners rusbruk. Vi ønsker at ingen skal sitte alene med slike problemer. I tillegg til BARsnakk jobber vi på flere områder for at barn av rusmisbrukere skal få best mulige utgangspunkt. Du kan lese mer om vårt arbeid her.

Barsnakk-chatten

BARsnakk er en chattetjeneste der du kan prate om hva du vil, helt anonymt. Vi registrerer ikke IP-adresser, og vi kan ikke finne ut av hvem du er. Det er helt opp til deg hva du vil fortelle oss, og ingen ting er feil eller dumt å ta opp.

Når du logger deg på chatten får du prate med en av våre frivillige. Mange selv har erfaring med å vokse opp i et hjem med foreldre som har rusmiddelproblemer. Vi som sitter på chatten er ikke psykologer, leger, helsesøstre eller liknende, men vi er her for å lytte, forstå og veilede deg videre (om du ønsker). Hos oss kan du prate om hva du vil, med noen som forstår hva du snakker om.

Chatten er åpen mandager, tirsdager og onsdager fra kl. 17.00 til 20.00.

Ved å starte chatten kan godtar du våre vilkår, som du kan lese ved å trykke her.

Andre samtalemuligheter

Om du ikke ønsker å chatte, men heller vil møte en av våre frivillige for en samtale, kan dette gjøres på to måter: Du kan komme innom vårt kontor i Kongens gate 2, på mandager mellom kl. 17.00 og 20.00. Du kan også sende oss en e-post på barsnakk@barnavrus.no eller ringe oss på tlf. 477 90 190 for å avtale et møte med oss. Møtested kan vi finne ut av sammen og det trenger ikke å være på våre kontorer.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Snapchat for å ta del i vår hverdag og arbeidet vi gjør for personer som opplever utfordringer med foreldres rusbruk.

 

Vi kan også møtes etter avtale.

Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at informasjonskapsler (cookies) brukes for å forbedre og tilpasse ditt besøk. Les mer