Om BARsnakk

BARsnakk drives av organisasjonen Barn av rusmisbrukere-BAR.
På BARsnakk er du 100% ANONYM, så du trenger ikke ha dårlig samvittighet eller tenke at du gjør noe galt når du snakker her.

BARsnakk-chat:
BARsnakk-chatten er en anonym nett-chatt for barn av, i alle aldre.

Barn, ungdom og voksne barn av rusmisbrukere kan snakke med andre som har opplevd noe av det samme som man selv opplever eller har opplevd. Det skal være et ”lufterør” hvis man trenger det, men også en likemannstjeneste hvor du kan få råd og veiledning fra noen som forstår hva du snakker om.

Når du logger på chatten blir du koblet opp mot en av våre chat-verter som er der kun for deg. Dere snakker i et privatchatrom og du kan se bilde på den frivillige du snakker med i vinduet som åpner seg – men de kan ikke se hvem du er.

Chatten er åpen Mandager og Tirsdager 17:00 – 20:00

Ved å starte chatten godtar du vilkårene for chatten som du kan lese ved å trykke her!

BARsnakk Drop-in:
BARsnakk tilbyr også en egen «Drop-in» tjeneste på mandager i Oslo. Alle er velkommen uansett om man ønsker informasjon, noen å snakke med, ta en kaffe eller bare hilse på.

Drop-in tjenesten fungerer på to forskjellige måter:

– Hver mandag og tirsdag kl. 17.00-20.00 i Kongensgate 2 i Oslo

Med andre ord trenger du verken henvisning eller timebestilling for å benytte deg av Drop-in tilbudet hos oss. Når man snakker med en av våre frivillige skal samtalene legges opp etter likemannsprinsippet, og vi tilbyr også å møte opp på skoler, fritidsklubber, barnevernskontor eller andre steder der det er et ønske og vi kan bistå.

Vi ser på dette som en god og mindre ”farlig” måte og begynne å snakke om disse vanskelige tingene på, med noen som IKKE er psykolog, helsesøster eller lignende. I BARsnakk møter du våre frivillige som er her for å lytte og forstå.

 

Drop-in:
Mandager og tirsdager i Oslo fra 17.00-20.00

Vi kan også møtes etter avtale.